داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN60-RR60
داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN60-RR60 قیمت اصلی 650,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 620,000,000 تومان است.
بازگشت به محصولات
داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN36-RR36
داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN36-RR36 قیمت اصلی 387,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 369,000,000 تومان است.
200 نفر در حال مشاهده محصول هستند

داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50

شناسه محصول: 259718

ظرفیت دستگاه : 50000 BTU

دارای سرمایش

برق مصرفی: سه فاز

پرتاب باد بلند و سرمایش قدرتمند

مناسب برای آب و هوای حاره ای

دارای گاز مبرد R410
قابل نصب در سقف کاذب و امکان اتصال به هواي تازه

برای دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید.

ارسال سریع

با پست پیشتاز

پشتیبانی ۲۴ ساعته

و ۷ روز هفته

تضمین کیفیت

و تضمین اصالت

رضایت مشتریان

افتخار ماست

قیمت محصول

قیمت اصلی 482,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 458,000,000 تومان است.

3 عدد در انبار

توضیحات محصول

داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50 عنوان

داکت اسپلیت دایکین

داکت اسپلیت یا به عبارتی Ducted Split امروزه برای اسپلیت‌های کانالی مورد استفاده قرار می‌گیرد که یکی از پر مصرف ترین سیستم‌های سرمایش و گرمایش در ساختمان ها و آپارتمان ها محسوب می‌بود و خرید و فروش داکت اسپلیت ها هر روز رو صعودی در پیش گرفته و رضایت مشتریان از داکت اسپلیت ها، باعث افزایش فروش آن شده است. انواع داکت اسپلیت ها یا همان اسپلیت‌های کانالی در تابستان وظیفه ی تامین هوای خنک و در زمستان ها نیز تامین هوای گرم را بر عهده دارند.

به صورت کلی، داکت اسپلیت از دو بخش هواساز ( یونیت داخلی ) و کندانسور ( یونیت خارجی ) تشکیل شده که این دو قسمت توسط دو لوله ی مسی به همدیگر اتصال پیدا می‌کنند و هوای مورد نظر شما را تامین می‌کنند. هوای تامین شده توسط کانال هایی که از قبل اجرا شده، به صورت استاندارد توزیع می‌شود.عملکرد کلی در داکت اسپلیت به این صورت است که در کندانسور گاز مبرد خنک می‌شود و از طریق لوله‌های مسی به محل مورد نظر و از آنجا به صورت گاز مبرد و آماده جذب گرمای محیط به کویل یونیت داخلی داکت اسپلیت انتقال پیدا می‌کند.

داکت اسپلیت ها امروزه به جای استفاده از چند اسپلیت در یک واحد مورد استفاده قرار می‌گیرند و همین موضوع سبب شده تا محبوبیت داکت اسپلیت ها روز به روز افزایش پیدا کند و این مهم باعث افزایش تقاضا برای خرید داکت اسپلیت ها گشته است. شما با استفاده از داکت اسپلیت، علاوه بر آزادی کامل در سیستم سرمایش و گرمایش در هر واحد، صرفه جویی بسیار زیادی نیز در بحث هزینه و انرژی خواهید کرد و می‌توانید با اطمینان نسبت به خرید داکت اسپلیت اقدام نمایید.

 

مزیت‌های داکت اسپلیت عبارت اند از…

کاهش هزینه ی ابتدایی و مصرفی داکت اسپلیت
طول عمر استاندارد داکت اسپلیت
راه اندازی ساده و کاربری راحت داکت اسپلیت
کاربری متنوع داکت اسپلیت
کاربرد سرمایشی و گرمایشی داکت اسپلیت
امکان بهره مندی از سیستم گرمایشی داکت اسپلیت
عدم نیاز به سیستم چیلر، موتورخانه و …
دسترسی راحت به هوای تازه با داکت اسپلیت
نیاز به لوله کشی در کمترین حالت ممکن برای داکت اسپلیت
افزایش زیبایی فضای مورد استفاده ی داکت اسپلیت

 

ویژگی‌های داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50

  • ظرفیت دستگاه : 50000 BTU

  • دارای سرمایش

  • برق مصرفی: سه فاز

  • پرتاب باد بلند و سرمایش قدرتمند

  • مناسب برای آب و هوای حاره ای

  • دارای گاز مبرد R410

  • قابل نصب در سقف کاذب و امکان اتصال به هواي تازه

تعیین ظرفیت داکت اسپلیت

طبق شنیده‌های کارشناسان ما، سازندگان برای واحد‌های بالاتر از 200 متر مربع موظف به اخذ برق سه فاز بر اساس بخشنامه شرکت توانیر می‌باشند.
در صورتیکه واحد‌های آپارتمان شما حتی تا متراژ 200 متر مربع باشند نیز می‌توانید با استفاده از برق تک فاز ولی 50 آمپر، از داکت اسپلیت‌های تک فاز استفاده نمایید.
برای آپارتمان‌های تا متراژ 150 متر مربع نیز می‌توان از داکت اسپلیت‌های تک فاز ولی با برق 32 آمپر (برخی برندها) استفاده نمود و نیازی به تقاضای برق سه فاز (از شرکت برق) نیست.
به منظور تعیین ظرفیت و تعداد داکت اسپلیت سقفی مورد نیاز پروژه ابتدا نسبت به ارسال آخرین پلان معماری واحدها و طبقات ساختمان خود از طریق فکس یا Email برای کارشناسان ما اقدام فرمائید.
یکی از نکات مورد توجه در انتخاب داکت اسپلیت ها، در نظر گرفتن حجم هوادهی آنها است که معمولا به ازا هر یک تن ظرفیت داکت اسپلیت معادل CFM 400 حجم هوادهی مناسب است. بدیهی است در صورت کمتر بودن حجم هوادهی میزان صدای داکت اسپلیت کمتر و در صورت بیشتر بودن هوادهی، میزان صدای داکت اسپلیت بیشتر خواهد بود.
معمولا هنگام برآورد اولیه ظرفیت سرمایش داکت اسپلیت مورد نیاز هر آپارتمان در شرایط آب و هوایی مانند تهران و در طبقات وسط ساختمان (که در معرض تابش نورخورشید به سقف در تابستان و سرمای سطح بام در زمستان نمی‌باشند)، به ازا هر 30 یا 40 متر مربع سطح کلی و ناخالص آپارتمان حدود یک تن تبرید (ظرفیت داکت اسپلیت) در نظر گرفته می‌شود( هر متر مربع فضای مفید حدود 400 btu/hr ). بنابراین اگر متراژ هر یک از واحد‌های آپارتمان شما بیش از 120 متر مربع باشد، بهتر است برای هر واحد دو دستگاه داکت اسپلیت مورد استفاده قرار گیرد .همچنین در نظر داشته باشید که هر BTU 12000 معادل یک تن تبرید است.
همچنین می‌توانید برای سهولت بیشتر به جدول محاسبه تقریبی زیر جهت تعیین ظرفیت داکت اسپلیت مورد نیاز، با توجه به شرایط و مبانی محاسبات عنوان شده مراجعه نمائید:

 

    ظرفیت داکت اسپلیت             برای واحد‌های وسط و همکف (m2)     برای واحد‌های زیر پشت بام (m2)
18000 تا 48 تا 35
24000 تا 65 تا 45
30000 تا 80 تا 55
36000 تا 100 تا 65
48000 تا 140 تا 100
60000 تا 170 تا 125

 

قیمت داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50 در فروشگاه کولر گازی به روز است.

 

گارانتی محصول

داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50 دارای 5 سال گارانتی کمپرسور و 18 ماه قطعات است.

 

جهت ارتباط با  فروشگاه اینترنتی کولر گازی (COLERGAZI.IR) و دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک نمایید.

 

n

اطلاعات محصول

مشخصات کلی

داکت اسپلیت دایکین مدل FDMRN50-RR50

مدل

دیدگاه کاربران

سایر محصولات